,

Osteria Galletto

Despre Noi

Osteria Galletto

Sunteti bineveniti

O oază fermecătoare de arome tradiționale italiene situată în miezul vibrant al cartierului cosmopolit al Bucureștiului – Floreasca.

Bucatatul nostru

De la rețete tradiționale transmise de-a lungul generațiilor până la cele mai proaspete ingrediente din surse locale, bucătăria noastră creează o poveste care celebrează moștenirea bogată a bucătăriei italiene. Cufundați-vă în aromele tradiției și savurați esența Italiei în fiecare mușcătură.

Pe măsură ce vă invităm să descoperiți rafinamentul meniului nostru italian. De la cele mai delicioase paste până la deserturi excepționale, toate într-o locație de neuitat. Bucătăria noastră tradițional italiană, certificată de Academia Italiană de Bucătărie, vă va duce într-o călătorie culinară tradițională și memorabilă.

Accademia Italiana della Cucina

Osteria Galletto a primit aprobarea prestigioasei Academie Italiană de Bucătărie, recunoscută pentru evaluarea bucătăriei tradiționale italiene. Cu o tradiție de 70 de ani, Academia Italiană de Bucătărie distinge restaurantele care susțin adevărata artă a gastronomiei italiene. Adăugând excelenței noastre culinare, bucătarul nostru, cu 13 ani de experiență dedicată, a creat un meniu tradițional, cu carpaccio di gamberi, tonno alla griglia, tagliolini al tartufo și risotto alla crema di scampi.

Testimoniale

Ce spun clientii

Locatia

Noastra

Osteria Galletto

Calea Floreasca, nr. 91-111

Sector 1, Bucuresti