O cladire cu poveste

Gradina Sangria  a reusit sa se faca iubita de bucuresteni ca unul din cele mai speciale locuri de luat masa in oras, mai ales datorita  colectiei de palmieri si  atmosferei meditaraneene protejate ca intr-o sera de un acoperis mobil de sticla. La inceputul anului 2017, un nou concept a reanimat aceasta frumoasa cladire construind o poveste in jurul personajului “Galletto”, care apare acum in diferite ipostaze in toate colturile restaurantului dar si ca principal erou al meniului: cocoselul gatit pe jar.
O cladire cu poveste

Bucatarie Italiana

Conceptul ii apartine lui Andrei Gaman, care, dupa ce a lansat in Bucuresti Trattoria Il Mulino si Osteria Zucca, continua drumul restaurantelor cu specific Italian cu o noua provocare. O combinatie care include pe de o parte aceleasi ingrediente de calitate, specifice bucatariei italiene  (mozarella, burrata, prosciutto, fructe de mare, pizza la cuptor de lemne, peste sau carne de vita maturata) dar si noutatea adusa de cocoselul “Galletto”.
Bucatarie Italiana

Toata experienta mea, dar mai ales cei 8 ani petrecuti in Italia, m-au convins ca micul nostru Galletto ofera o alternativa sanatoasa si accesibila pentru o masa fara compromisuri. Sper ca si atmosfera relaxata a restaurantului sa invite la degustarea sa de catre un numar cat mai mare de bucuresteni.

Andrei Gaman
Andrei Gaman Manager Restaurant