Magie cu Andrei Gîrjob, finalistul iUmor

Duminică, 27 mai 2018, este marea finală iUmor și noi avem un favorit: Andrei Gîrjob. Știam că este talentat, iar vineri seara ne-a și dovedit acest lucru nouă și clienților restaurantului Galletto.

Drept urmare, nu ne rămâne decât să vă arătăm câteva momente de magie și iluzionism, realizate chiar în grădina noastră urbană, pe Căderea Bastiliei 78.

În seara aceasta îl vedem pe Andrei Gîrjob în finala IUmor. Vineri seara a fost aliatul Galletto în a ne surprinde clienții. Dacă vreți să îl mai invităm la noi, pentru voi, nu ezitați să dați un LIKE. ???????? ????????????

Publicată de Galletto Ristorante pe 27 Mai 2018

În 2003 a văzut primul număr de magie și de atunci a știut ce va face pentru tot restul vieții. A continuat să studieze și să investească în el până când a devenit singurul lucru pe care-l face ca job.

De-a lungul timpului a învațat de la toți oamenii pe care i-a întâlnit și de la toate evenimentele la care a participat cum să devină un entertainer bun care face magie și nu trucuri.

Ce îl deosebește pe Andrei de alți magicieni este că nu pune accent pe trucuri ci pe calitatea entertainment-ului pe care-l oferă.

”Cea mai puternică reacție a fost când am reușit să fac oameni să plângă”

Mai multe informații despre activitatea sa, puteți găsi aici.

Dacă nu v-am convins că se pricepe, vă invităm să vedeți unul dintre numerele iUmor:

Și dacă doriți ca Andrei să ne mai viziteze, pentru momente de restaurant entertainment, nu ezitați să ne scrieți pe adresa: office@galletto.ro.

Related Posts