Serile în București merită momente de răsfăț culinar și muzică de calitate. Galletto Ristorante organizează săptămânal seri cu cântec, pentru a oferi clienților o atmosferă plăcută. Artiști cunoscuți îi încântă pe vizitatorii Galletto, restaurant situat în inima Bucureștiului.

Ne dăm silința pentru a vă convinge să alegeți Galletto Ristorante și să vă oferim o experiență plăcută, pentru ca ulterior, să aveți și mai multe motive să reveniți cu drag și interes.

Un ambient plăcut, un meniu variat cu mâncare bună la prețuri competitive, sunt completate de seri cu muzică live cu artiști talentați, îndrăgiți de clienții care frecventează Galletto Ristorante – live music restaurant.

Ne place să obținem feedback din partea tuturor și să știm ce cântăreți preferați să ascultați la Galletto. Noi promitem să ținem cont de părerile dumneavoastră, pentru a alterna artiștii în funcție de preferințele majorității.

Artiștii din comunitatea Galletto au experiență și își aleg atent repertoriul pentru a răspunde așteptărilor. Cântăreții rezidenți ai restaurantului Galletto sunt Daniel Ignat și Claudiu Mirea, iar periodic, printre invitați se numără: Ana Coman, Luise, June Anda, Robert Patai, Ioana Constantin, Alexa Niculae,  Brigitta, Alexa, Radu Vastag, Cristiana, Mihai Grigoraș.

Daniel Ignat - Restaurant Galletto

Daniel Ignat, un artist carismatic este cunoscut pentru timbrul său vocal deosebit și ușor recognoscibil, asemănător cu al solistului Brian Johnson de la AC/DC.

Daniel duce cu el cântece din toate vremurile, de la rock la blues, italiene, românești, franțuzești, toate interpretate într-un stil aparte. El va “împrumuta” pentru două ore vocile artiștilor originali, astfel încât totul să sune “ca acolo”.

Daniel Ignat îi aduce pe scena Galletto pe Louis Armstrong, Ramazzotti, Vasco Rossi, Joe Dassin, Leonard Cohen, Frank Sinatra, Elvis sau chiar Dinică!

https://www.facebook.com/restaurantgalletto/videos/348181108994131/

Claudiu Mirea - Galletto Ristorante - live music restaurant

Claudiu Mirea participat la show-uri precum “Vocea României” şi “Megastar” şi a câştigat un capital bun de imagine începând să lucreze cu mai mulţi profesionişti din industria muzicală.

Ana Coman - Artist la Restaurant Galletto

Pe Ana Coman o știm de la Radio Guerrilla, unde, săptămânal, în rubrica “Ana are cântec” din Guerrilla LogOut, reinterpretează câte o piesă. Ana s-a apucat prin liceu de cântat cover-uri, iar recent și-a descoperit și pasiunea pentru compus așa că, în cadrul concertului, va interpreta atât câteva dintre piesele ei de suflet, la chitară și voce, cât și unele compoziții proprii.

https://www.facebook.com/restaurantgalletto/videos/394999980978910/

LUISE - Solistă trupa Yellow - restaurant Galletto

LUISE este solista trupei Yellow. Cântarea ei este caracterizată prin finețe, reușind să dea o culoare personală si aparte fiecărui cântec pe care îl interpretează la Galletto, live music restaurant.

https://www.facebook.com/restaurantgalletto/videos/410277096117865/

June Anda - Restaurant Galletto - Live music restaurant

June Anda  studiat mai multe genuri muzicale, construindu-si un repertoriu bogat in cantece pop, jazz clasic, evergreenuri (coveruri),  pop-opera, arii clasice, lieduri.

https://www.facebook.com/restaurantgalletto/videos/395099317635643/

 

Seratele încep de obicei la ora 20.00 și au loc în weekend. Vă așteptăm să degustați specialitatea casei. cocoșelul Galletto și multe alte bunătăți din meniul bogat al Galletto.

Vă așteptăm cu drag la Galletto, live music restaurant! Pentru a fi la curent cu evenimentele noastre, puteți urmări pagina de facebook. Mulțumim!

Ce artiști ați vrea să reascultați la Galletto Ristorante?

Related Posts