Pastele sunt sau nu bune pentru organism?!
În aprilie, studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fericire! Deși controversați, consumați în cantitate recomandată, carbohidrații pot fi buni pentru organism.
Carbohidrații sunt excelenți deoarece eliberează energie în mod lent. În același timp, contribuie la starea de sațietate și generează mulțumire. Acest lucru se datorează faptului că pastele sunt pline de proteine care conțin doi aminoacizi importanți: L-fenil-lalanină și trytophan, care eliberează endorfine și ne binedispun.
Acestă idee i-a inspirat pe cei din conducerea Galletto și astfel a început o nouă colaborare cu Luminița, bucătar priceput, premiată de 2 ori de Accademia Italiana della Cucina și apreciată, în mod deosebit, de către Președintele Academei, Luigi Zaccagnini.
Iubitorii de paste pot savura paste cu creveți și dovlecel, paste cu fructe de mare și ciuperci de pădure, paste umplute cu șuncă cu sos de smântână dulce și șuncă, paste cu sos de roșii, usturoi și calamari, paste cu trufe, paste cu carne tocată și ciuperci de pădure, paste cu scoici și multe alte tipuri pe care vă invităm să le încercați în grădina urbană Galletto, restaurant cu acoperiș de sticlă retractabil.
Studiul a arătat că paste făinoase, consumate ca parte a unei alimentații sănătoase, pot ajuta la eliminarea a câteva kilograme. În informațiile publicate în cadrul BMJ Open, impactul consumului de paste făinoase asupra greutății corporale și a indicelul de masă a 2.488 de participanți a fost evaluat din datele colectate prin 30 de studii comparate.
Persoanele care au luat parte la studiu au mâncat aproximativ 3,3 porții de paste pe săptămână în loc de alți carbohidrați, menținând, de asemenea, o dietă cu nivel scăzut de indice glicemic.
Pastele au acest indice scăzut, ceea ce înseamnă că nu va crește nivelul de zahăr din sânge într-în ritm alert, cum o fac alți carbohidrați rafinați, ca pâinea albă.
Altfel spus, pastele nu au un efect negativ asupra rezultatelor în greutatea corporală, atunci când sunt consumate ca parte a unui model alimentar sănătos.
După cum a subliniat dr. Sievenpiper, participanții la studiu au înregistrat scăderea în greutate atunci când consumă paste în plus față de alte alimente cu conținut scăzut de GI.
Potrivit nutritionistului de top Rhiannon Lambert, ideea că oamenii trebuie să taie carbohidrații când încearcă să piardă în greutate este complet greșită.
“Dacă doriți să scăpați în greutate, uitați-vă la controlul porției, la o dietă adaptată nevoilor dvs. și la exercițiul fizic, astfel încât să ardeți mai multe calorii decât mâncați”, a sfătuit ea. “Este atât de simplu.”
Comandați online paste Galletto, bucătarii noștri pricepuți vor folosi paste italiene, de cea mai bună calitate!
Puteți comanda și telefonic, la numărul: 021-211.2276