Despre Vali Craciunescu si COOPERATIVA 9

Printul cu Acordeonul Rosu

Vali Craciunescu – Nebunul frumos al showbizz-ului romanesc, va propune cu drag un concert impreuna cu COOPERATIVA 9, cu accente de lautarie, rock, muzica de petrecere, voie buna, parti de muzica clasica. In concertul De Ras si Panarama – DE LA ZAVAIDOC LA QUEEN, Vali Craciunescu va canta cu acordeonul, pianul si vocea, va povesti cu haz intamplari ce l-au marcat, va fi prietenul vostru pentru cateva zeci de minute.
Printul cu Acordeonul Rosu

Vali Craciunescu a cantat in decursul vremii in mai multe trupe cum ar fi Karma (folck), Floare Albastra ( rock progresiv), Spitalul de Urgenta ( rock), Blue Sound Chicago ( Blues, soul, rock), a participat la inregistrari si/sau a concertat cu Voltaj, Cargo, Pheonix etc. A jucat in filme, cea mai importanta aparitie fiind in lung metrajul Margot.

Din COOPERATIVA 9 mai fac parte Adrian Maciuca, voce, sunet si lumini (Blue Sound), Radu Miculita chitara si Dan Blueman voce

Vali Craciunescu este artistul care datorita umorului, stilului personal de abordare a muzicii cu sinceritate si pasiune, cu dragoste,  trece rampa si se face usor iubit de public.

Din playlistul  concertului COOPERATIVA 9: piese propria si din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Gil Dobrica, Rosu si Negru, Joe Cocker,Romica Puceanu, Gabi Lunca, Eric Clapton, BB King, Gheorghe Dinica, Dan Spataru, Queen, Metallica, AC DC, Clayderman, Beethoven, Scorpions, Eagles, Frank Sinatra, Carlas Dreams, Pindu, Iris, Compact… etc.

Se vor canta piese de pe albumul Shoc – Vali Craciunescu si piese din albumul  DE OF SI AOLEU ! SPRITZ MUST GO ON !

Concertul are o durata minima de 90 min in doua reprize de cate 45 min.  Dar poate dura mult mai mult in functie de public, de atmosfera.