Comunicarea în afaceri este extrem de importantă, la fel cum și contextul întâlnirilor poate avea un aport în construirea unei relații de încredere. La Galletto, nu doar dragostea trece prin stomac, dar și întâlnirile de afaceri capătă un plus, cu o masă copioasă.

Galletto Ristorante este locul ideal pentru întâlniri de afaceri. Bucătăria italiană și un meniu variat, care satisfac orice așteptări, sunt atuurile care recomandă restaurantul.

Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă cunoașteți mai bine partenerii și colaboratorii, în care să prezentați la un prânz o propunere de afaceri, dacă doriți să vă recompensați angajații sau organizați o masă corporate în companie, Galletto Ristorante vă stă la dispoziție.

Locație centrală – Căderea Bastiliei 78, cu acces din două bulevarde principale (Bld Lascăr Catargiu și Iancu de Hunedoara), Galletto este recunoscut pentru specialitatea casei, cocoșel rumenit pe jar, pregătit după o rețetă italienească.

Recomandăm să faceți rezervare din timp la numărul: 021-211.2276 și să vă alegeți zona preferată pentru o masa de afaceri, întrucât Galletto Ristorante este divizat în două părți:

  • cea acoperită de bolta de sticlă, unde sunt prezente multe plante, pentru o atmosferă mediteraneeană;

  • și partea acoperită, cu vizibilitate spre stradă, prin intermediul ferestrelor.

masa de afaceri - restaurant Bucuresti _ business lunch, business dinner, corporate meeting

Pentru un prânz cu colegii de birou, puteți solicita un set up pretabil pentru numărul de persoane dorit. De asemenea, pentru o cină corporate, puteți să solicitați o locație mai retrasă.

Vă vom sfătui care este masa care se potrivește cel mai bine așteptărilor dumneavoastră, inclusiv cu privire la luminozitate sau volumul muzicii, întrucât în weekend, Galletto organizează seri cu cântec.

Am făcut o listă cu lucrurile numai bune de bifat atunci când planificați o masă cu colaboratorii de afaceri sau colegii:

  • se necesită o rezervare – 021-211.2276 ;
  • este bine să consultați meniul;
  • dacă doriți un meniu prestabilit, este bine să anunțați acest lucru, pentru a putea oferi numărul dorit de porții;
  • verificați dacă veți beneficia de program artistic (evenimentele sunt postate pe Facebook) și eventual alegeți locul în funcție de necesitățile dvs;
  • dacă alegeți să luați prânzul și, în același timp să lucrați, sau să folosiți laptopurile, recomandăm să solicitați o masă mai mare;
  • fiți punctuali și încadrați-vă în sfertul academic, pentru a face o impresie bună celor cu care veți petrece timpul la Galletto Ristorante, pe Căderea Bastiliei 78.

De asemenea, ținem să vă aducem la cunoștință că Restaurant Galletto organizează mese corporate cu capacitate de pănă la 120 de persoane.

În timpul zilei, la Galletto puteți să vă bucurați de o băutură sau un fel de mâncare preferat în timp ce lucrați la laptop; aveți wi-fi gratuit în locație.

Dacă doriți să vă surprindeți colegii sau angajații, oferindu-le la birou un prânz copios sau o cină delicioasă, consultați meniul nostru de delivery.

Vă așteptăm cu drag!

 

ps: un articol care ne-a plăcut despre idei pentru o masa de afaceri reușită.

Related Posts