Ziua Italiei este o zi specială nu doar pentru toți italienii, dar și pentru noi, Galletto Ristorante, restaurant cu specific italienesc. Anul acesta am fost onorați să fim partenerii care au adus specialitatea casei, deliciosul Galletto servit cald, tuturor celor care au participat la Festa della Repubblica Italiana.

Galletto – cocoșelul rumenit pe jar, vedeta restaurantului nostru, este pregătit după o rețetă specială, italienească. Galletto este cocoșelul crescut tradițional, la fermele din Valle Spluga, o regiune din apropiere de Milano. Mai multe despre rețetă, aici.

Specialitatea casei, cocoșelul rumenit pe jar, este preferatul clienților noștri, cel mai solicitat pentru serviciul de catering la evenimente private. Invitații au fost încântați că mâncarea a fost servită caldă și au lăudat rețeta.

Excelența sa Marco Giungi, Ambasadorul Republicii Italia în România, a mulțumit tuturor celor prezenți și s-a fotografiat cu toți partenerii.

Din 2 Iunie 1946, Italia îşi celebrează Ziua Republicii. Un referendum asupra monarhiei a dus la stabilirea Republicii Italiene; în consecință, 2 Iunie  a fost stabilită sărbătoarea naţională.

Ambasada Italiei în România a reușit să organizeze acest eveniment fastuos pentru care merită felicitări! Un rezumat al evenimentului poate fi vizionat în clipul de mai jos.

https://www.facebook.com/ItalyinRomania/videos/1598666760255751/?t=27

Mai multe fotografii puteți vedea în albumul Ambasadei Italiei în România, aici.

Ne bucurăm că am fost parteneri ai acestui eveniment, iar dacă sunteți în căutarea unor servicii de catering la evenimente în București, nu ezitați să ne contactați:

e-mail: office@galletto.ro
telefon: 021-211.2276

Related Posts