Vara a venit, evenimentele speciale au început, așa că dacă doriți o locație de botez în București, ați ajuns unde trebuie. Botezurile, cununiile, petrecerile aniversare sunt motive de fericire și merită atenția necesară, iar noi suntem bucuroși să punem la dispoziție restaurantul pentru momente speciale.

Restaurant Galletto vă pune la dispoziție o locație ideală pentru botez în București. Situat în inima capitalei, pe strada Căderea Bastiliei, nr. 78, Galletto Ristorante are o capacitate de până la 120 de persoane. Drept urmare, restaurantul poate găzdui botezul dumneavoastră sau nunta cu familia și cei apropiați.

Spațiul Galletto Ristorante este favorabil prezenței bebelușului sărbătorit și a copiilor, întrucât este gândit ca o terasă deschisă, cu plante mediteraneene, care dau oxigen.

De altfel, restaurantul este potrivit ca locație de botez, întrucât este organizat în două părți, una puțin mai ferită de sunetul puternic al muzicii, care poate fi deranjant pentru bebeluși.

Dotat cu scăunele de copii, Galletto este prietenos cu părinții și este deschis pentru a primi entertaineri care să facă șederea copiilor mai plăcută și antrenantă pe parcursul evenimentului.

Consultați ofertele variate de meniu pentru botez.

Oferta de meniu este adaptată tuturor, cel mai accesibil meniu pornind de la 30 euro și cel mai complex ajungând la 65 euro.

Puteți consulta și Meniul de băuturi, care începe de la 15 euro/persoană.

Spațiul se poate amenaja după propria viziune a dumneavoastră sau a unui organizator de evenimente, mesele și scaunele pot fi decorate, sau vă puteți bucura de designul Galletto, mesele fiind pictate cu mascota Galletto, în stil vintage.

Pentru mai multe detalii cu privire la această locație de botez București, contactați-ne cu încredere: office@galletto.ro sau la telefon:

Precizare: locația de botez se închiriază pentru o sumă de consumație totală: 15000 ron. (ex: 50 persoane cu meniu de 65 euro, din care 15 euro poate fi meniul de băuturi)
Mulțumim!

Related Posts