Vineri, 9 Martie 2018, seria de evenimente în București a fost completată de premierea femeilor Elite “Fit” în cadrul Galei Elite Woman Nominee, dedicată anul acesta alimentației sănătoase și scăderii obezității la copii.

Ne-am bucurat să participăm ca sponsori, aducând la bufetul evenimentului specialitatea casei cocoșelul Galletto însoțit de garnitura sa favorită, legumele la grătar. O mâncare sănătoasă și sățioasă în același timp, care a fost pe deplin apreciată de participantele la această gală. Vă atașăm câteva imagini, să vă convingeți că nu exagerăm!

Pentru al doilea an consecutiv, Elite Business Women a premiat Femeia ELITE – revoluţionară, la categoriile antreprenoriat creativ, business performance, CSR, internaționalizarea afacerii și media responsabilă.

“ELITE Business Women reprezintă un proiect revoluționar de educație antreprenorială în care am îndraznit și am crezut, am investit timp și suflet pentru simplul motiv, societatea românească are nevoie de antreprenori curajoși, de modele de succes, de tineri cu inițiativă.

Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenoare au reușit să se cunoască, au creat strânse legături ce s-au transformat ușor dar sigur într-o comunitate de business internațională, prezentă în 7 orașe din România, dar și la nivel international în UK, Portugalia, Belgia și Italia.” Bianca Tudor, fondator Elite Business Women

Galletto manifestă o deosebită considerație pentru proiecte de acest tip și susține femeile antreprenor din România. Iar după acest eveniment frumos, putem spune cu mândrie, că și comunitatea antreprenorilor îl place pe Galletto, deoarece au savurat până la ultima porție, ceea ce ne bucură nespus.

Fiecare inițiativă care ne aduce mai aproape de public și de consumatorii produselor noastre ne motivează și ne validează o rețetă bine cunoscută, cocoșelul rumenit pe jar, care bucură papilele gustative și este sățios, cât să sature orice pofticios.

Așteptăm noi provocări pe această nișă de evenimente în București, cărora le vom răspunde cu plăcere.

Related Posts