La sfârșitul lui Decembrie se împlinesc patru luni de când pe jarul din bucătăria Galletto se rumenesc cocoșeii aduși din Valle Spluga și gătiți după o rețetă proprie.

Știam de la început că pornim la drum alături de un brand cu vechime de 50 de ani pe piața internațională, renumit pentru calitatea constantă a cărnii – întreținută de apa Munților Alpi, hrana de calitate și traiul în aer liber. Ce puteam adăuga era rețeta originală de pregătire și modul de prezentare și livrare.

Acum, dupa ce am învârtit pe jar peste 3500 de cocoșei care s-au bucurat de aprecierea tuturor celor care i-au consumat, putem spune că ne pregătim pentru o nouă etapă legată de comenzile online.

Credem că un produs bun, sănătos și la un preț competitiv se va bucura de și mai multă atenție într-un ambalaj corespunzător, care să îl păstreze în cele mai bune condiții și să îi aducă și recunoașterea binemeritată.  Dar cea mai importantă noutate este că, începând din 2018, ne pregatim să facem livrările cu forțe proprii.

Ne dorim să oferim atât produse delicioase, care să ne facă cinste, dar și un serviciu de livrare corespunzător. Bucureștiul este mare, dar mizăm pe poziția centrală a Galletto Ristorante și drept urmare, suntem de luat în calcul pentru toți cei interesați de food delivery in Bucuresti.

Food delivery in Bucuresti Food delivery in Bucuresti Galletto Ristorante team

Ne puteți oferi feedback cu privire la serviciul de food delivery in Bucuresti pe adresa: office@galletto.ro

Dacă sunteți mulțumiți de serviciile Galletto, ne-ar bucura nespus un review sau recomandare pe Trip Advisor.

Mulțumim! La mulți ani, Galletto, ție și tuturor celor care te apreciază!

Related Posts