Începând din luna Mai am hotărât să promovăm mai mult atributele care ne fac un loc special pentru organizarea de evenimente în familie și mese de business. Pentru că anotimpul cald a venit anul acesta mai repede, cupola noastră ne dă posibilitatea să vă protejăm nu doar de frig, dar și de ploaie sau de căldura excesivă!

Galletto este un restaurant potrivit pentru a organiza evenimente în familie datorită capacității de până la 120 persoane, este un loc luminos, cu un design plăcut, diferit de sălile stereotip de evenimente.

Toți cei care ne-au vizitat s-au convins deja de farmecul grădinii noastre mediteraneene. Am adăugat în plus un mod simplu de a stabili un meniu personalizat pornind de la câteva exemple, pe care vi le-am pus la dispoziție pe noua pagină dedicată EVENIMENTELOR.

Limonadă - Meniu băuturi Restaurant Galletto - evenimente în familie
Limonadă – Meniu băuturi Restaurant Galletto – evenimente în familie
Aperitiv - Meniu evenimente în familie - București
Aperitiv – Meniu evenimente în familie – București

La restaurant Galletto aveți libertatea de a decora spațiul după o tematică anume, sau vă puteți bucura de ambientul specific italienesc al restaurantului.

Restaurant Galletto - evenimente în familie București

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant pentru evenimente în familie, precum: botez, nuntă, aniversare, majorat sau orice alt tip de petrecere privată, ne puteți contacta cu încredere la numărul:  021-211.2276 sau puteți solicita o ofertă pe e-mail: office@galletto.ro

Related Posts