În inima Bucureștiului, mai exact pe Căderea Bastiliei 78, se află Galletto Ristorante. Puțini știu însă, că aparent vechea clădire din intersecția străzilor Căderea Bastiliei și Grigore Alexandrescu din București, a fost construită în 2002, special pentru a găzdui un restaurant.

Până la începutul anului 2017, la numărul 78 al străzii s-a aflat Sangria, un restaurant cu specific mediteraneean, farmec pe care locația îl are și în prezent, oferind un cadru plăcut, ca o grădină urbană.

Locația de restaurant este susținută perfect de arhitectura unui “patio”, înfrumusețat de palmieri și alți arbori și plante exotice îngrijite cu drag în ultimii 8 ani de către doamna Ana Grecu, inginer horticol.

Toată această grădină suspendată era și este protejată de un acoperiș de sticlă retractabil, acoperiș datorită căruia acest loc a devenit celebru.

Restaurant Sangri - Galletto Ristorante

Începând cu luna Septembrie 2017, Sangria s-a transformat în Galletto Ristorante. Cocoșelul Galletto, specific din Italia, gătit după o rețetă magică, a luat cu asalt pereții, fațada, mobilierul, scara și toate elementele arhitecturale pe care le-a înveselit cu prezența sa bonomă.

Picturile murale au fost realizate cu multă dibăcie și răbdare de către Ovidiu Grosu, care are experiență în lucrări de acest gen. Puteți admira rezultatul imaginației transpuse în localul nostru, Galletto Ristorante.

Locație restaurant București - Restaurant Sangri - Galletto Ristorante Vă invităm la Galletto Ristorante să vedeți această transformare cu ochii voștri și să faceți cunoștiință cu Galletto, nu numai prin prezența sa artistică, ci și în farfurie!

cocosel-pe-jar- Galletto

Related Posts