Ziua îndrăgostiților are o semnificație aparte și ne bucură să vedem atât de multe cupluri care au ales Galletto Ristorante pentru a sărbători iubirea.

Seara specială a trecut, dar a adunat amintiri bune de pus în ramă, atât pentru noi, dar mai ales pentru clienți. La restaurant Galletto, Sweet Valentine a însemnat mâncare, băutură, muzică live, întru-un cadru pregătit de sărbătoare.

Pentru o experiență memorabilă de Sweet Valentine, dorințele îndrăgostiților au fost adunate într-o  cutie, care a fost îngropată până anul viitor, la rădăcina unui palmier. Suntem curioși câți dintre îndrăgostiți vor reveni la anul să confirme îndeplinirea dorințelor!

Încă o dată, ni s-a confirmat că dragostea trece prin stomac. Felul preferat a fost cocoșelul pe jar, rumenit pe jar, care a satisfăcut poftele celor prezenți.

Dacă sunteți în căutarea celor mai frumoase locuri din București pentru o cină romantică, nu doar de Sweet Valentine, luați în calcul Galletto Ristorante, pe Strada Căderea Bastiliei, Nr. 78. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Related Posts