Sâmbătă, pe 28 Octombrie avem bucuria să ne întâlnim cu Claudiu Mirea și Daniel Ignat sau mai pe scurt : 2 for FUN  la Galletto, live music restaurant.

Claudiu Mirea este născut pe 12 septembrie 1980, are 37 de ani și este din Craiova. A participat la prima ediție Megastar in 2007, dar și la a treia, in 2009, pe care a și câștigat-o alături de trupa Buzz (în cadrul căreia l-a avut coleg și pe Mihai Popistasu).

În 2011 a participat la emisiunea Vocea Romaniei, în echipa lui Horia Brenciu. Întrebat de ce s-a înscris în aceste două competiții, Claudiu declara ca :

„În afara de faptul că îmi place competiția, m-am înscris la emisiuni pentru a căpăta experiența în televiziune și în speranța că voi avea ocazia să ies din underground și să cânt alături de artiști consacrați.”

În urma participării la aceste show-uri televizate, acesta a câștigat un capital bun de imagine începând să lucreze cu mai mulți profesioniști din industria muzicală printre care se numără și Horia Brenciu, un adevărat mentor pentru el, așa cum afirma artistul. În prezent Claudiu lucrează la propriile creații urmând că anul acesta să finalizeze un album.
Claudiu Mirea Daniel Ignat

Daniel Ignat este născut pe 30 Iunie 1978, are 39 de ani și este vocea celui mai bun proiect tribut din Romania, The ROCK – Tribut AC/DC. A participat cu trupa la emisiunea Românii au Talent la Pro TV, unde a ajuns aproape de semifinale.

Întalnirea cu muzica a avut-o la vârsta frageda a copilăriei, dar între timp a urmat cariera de jurnalist. Și-a redescoperit pasiunea pentru cântat acum 10 ani, pornind pe acest drum plin de succese.

„Am pornit proiectul 2 FOR FUN împreună cu Claudiu pentru că ne place muzica bună, astfel că la spectacolele noastre se aud doar cântece care nu vor muri niciodată… Show-ul nostru este unul dinamic unde se poate dansa, cânta dar și unde te poți regăsi alături de persoana iubită. Trecem prin mai toate genurile muzicale, de la rock la reggae, pop sau blues pana la Rock’n roll și chiar jazz.” Daniel Ignat

Vă așteptăm cu drag la Galletto Ristorante, live music restaurant, unde entertainment-ul face parte din meniu.

Related Posts